سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ابلاغ بخشنامه تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران آموزش و پرورش

بخشنامه تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران آموزش و پرورش از سوی معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۸ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش بخشنامه «استخدام و تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران» را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ کرد. به منظور معرفی نیروهای آموزشی به دوره مهارتی یک ساله و در راستای اجرای تکلیف بند «د» بودجه ۱۴۰۰، بخشنامه «استخدام و تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران» از سوی معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.

در این بخشنامه آمده است: با توجه به ضرورت تعیین تکلیف استخدام نیروهای واجد شرایط، ضرورت دارد؛ کارگروه توسعه مدیریت شهرستان/ منطقه/ ناحیه و استان از رعایت کامل قوانین و مقررات و بخشنامه های صادره نسبت به بررسی پرونده افراد و تکمیل نمون برگ های ارسالی اطمینان حاصل کند.

همچنین در این بخشنامه تاکید شده است: مسوولیت بررسی پرونده و انطباق وضعیت افراد با این بخشنامه به طور مشخص با کارگروه مربوط و در رأس آن مدیرکل استان خواهد بود./ایرنا



ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار